Почистване на клошарски апартамент в София

Почистване на клошарски апартамент отрупан с отпадъци 089 500 5000

Наследили сте апартамент от далечен роднина, в който сякаш са живели клошари. Вероятно се чудите какво да направите с всичко, събрано вътре и ви се налага да пристъпите към почистване на клошарски апартамент? Имате два варианта. Единият е да се захване цялото ви семейство и роднини с изнасянето на стари мебели и боклуци. Когато изнесете клошарските боклуци трябва да се захванете с основното почистване жилището. Трябва да знаете, че не можете да си позволите да зарежете старите мебели до контейнера с боклука. Ще трябва да организирате превоз до сметището, за да не се наложи да плащате солена глоба. Другият е да се обадите на бригада хамали за почистване на клошарски апартамент, които знаят как да постъпят в случая. Разполага с достатъчно опит, работна ръка, инструменти и транспорт.

Почистване на клошарски апартамент

Това е по-приемливо решение. Цената не е висока и си заслужава да платите и да не се занимавате с несвойствени за вас неща.

Уговорете ден и час с бригадата, за да можете да им предоставите достъп до жилището, което трябва да се почисти. Предварително решете кои от мебелите ще изхвърлите и цялото ли жилище искате да почистят. Хамалите трябва предварително да са се запознали с това какво количество мебели и боклуци ще се изнасят и извозват. Тази информация е необходима, за да знае бригадата с какво превозно средство трябва да дойде.

Почистване на клошарско жилище

Когато се свържете с бригада за почистване на клошарски апартамент, трябва да поканите техен представител на място. Целта на посещението е да се прецени какво ще е необходимо като превоз, инструменти, препарати и други. Така ще може да бъде определена и точната цена на услугата. Не можете да използвате едно жилище, което е пълно със стари напълно ненужни вещи. Логично е да махнете всичко наведнъж и да обзаведете жилището по ваш вкус.

Извозване на отпадъци от клошарски апартаменти

Когато ангажирате хамалската бригада за почистването на апартамента и изхвърлянето на всичко ненужно от него, не трябва да се притеснявате за това, че ще повредят нещо при разглобяването на ненужните мебели. Те добре знаят какво правят. Бъдете сигурни, че няма да повредят нищо в апартамента, ще изнесат дори и най- обемистите предмети и ще ги натоварят на камиона или буса.

След това бързо ще се отправят към сметището и депото за утилизация. Трябва да знаете, че не е възможно да оставят старите електроуреди на сметището. Те ще бъдат закарани в депото за утилизация, а старите мебели ще бъдат рециклирани. Всичко това се прави с единствената цел да се опази околната среда от вредното въздействие на материалите, от които са изработени електроуредите и мебелите.