Почистване след смърт в силно замърсени домове

Почистване след смърт и дълъг престой на труп в помещението 089 500 5000

Бригада за почистване след смърт в София и региона. Почистване на силно замърсени помещения и извозване на много клошарски боклуци от апартаменти и къщи в града. Загубата на любим човек в резултат на самоубийство е опустошителен момент, който никой не трябва да изпитва. За жалост в трудните времена, в които живеем, много от хората в страната живеят в изключително тежки условия.

Приблизителни цени за почистване на силно замърсени жилища

Почистване и извозване от силно замърсено едностайно жилище в София от 180 до 240 лв.

Почистване и извозване от силно замърсено двустайно жилище в София от 240 до 300 лв.

Почистване и извозване от силно замърсено тристайно жилище в София от 300 до 360 лв.

Почистване и извозване от силно замърсено четиристайно жилище в София от 360 до 420 лв.

В стойностите за почистване са включени всички предпазни мерки за почистване след смъртен случай и престояване на труп. Подсигуряваме защитни костюми, маски, ръкавици, очила и препарати. Обявените цени са за жилища които са силно отрупани с клошарски отпадъци.

За съжаление в страната ни и дори в София има десетки места, изоставени, порутени, превърнали се в убежища за клошари. Такива клошарски  апартаменти и къщи са силно отрупани с отпадъци от кофите за боклук. Нa тези места често се разлагат труповете на бездомни хора. В допълнение към емоционалната страна на жертвите се появява още една задача – да се почисти терена от всички остатъци на разложени трупове, червей, мазни мебели. Тази задача може да бъде психически облог, но също може да бъде опасна за човешкото здраве. Телесни течности останали за дълго на открити и не съвсем терени могат да съдържа патогени предавани по кръвен път.

Почистване след смърт

Бригадата за почистване след смъртен случай е много добре екипирана.

Препоръчително е при извести за подобни ситуации, всеки съвестен гражданин да се обади във фирма по почистване след смърт. Това от една страна има морален характер, а от друга социален. Моралната отговорност, която носим е свързана с това, че никое живо същество не заслужава подбна съдба, най-малко наши сънародници. От друга страна мислим за своето здраве, това на близките си и на останалата част от обществото.

Фирма за „почистване след смърт“ и „почистване на силно замърсени домове“ на забравени хора, се разпорежда с разложени трупове, червей, мазни мебели. Психично болни хора, клошарски апартаменти и къщи, които са силно отрупани с отпадъци от кофите за боклук. Тези места подлежат на стриктно дезинфекциране и изхвърляне на всички вредни емисии, застрашаващи човешкото здраве и околната среда.

Почистване след смъртен случай

Бригадата за почистване се справя и с много боклуци след самоубийство.

Почистване след самоубийство е също една от многото подобни, жалки и потресаващи сцени. Добре е всеки от нас да се обади във фирма за професионално почистване на силно замърсени домове и да поръча услуга. Когато се обадите в такава фирма на място ще пристигне екип с хуманни, професионални техници, които могат да се погрижат за всички по почистването. Екипите от техници са квалифицирани в премахване на всички потенциално вредни биологични замърсители, включително кръв и телесни течности. Целта е да се запази имота и да се възстанови дома безопасно и дезинфекцирано.

Извозване на клошарски отпадъци

Фирма за почистване предлага и други услуги, включително:

Почистване след смърт;

Почистване на кръв и други разливи след травми;

Отстраняване и саниране на биоразградими материали;

Отстраняване на остатъци след използване на сълзотворен газ;

Отстраняване и обезвреждане на материали, мебели и предмети криещи биологична опасност за човешкото здраве.

Когато поръчате услуги по „почистване след смърт“ и „почистване на силно замърсени домове“, екипите често прилагат двустранен подход.

Клошарско жилище със зарази - почистване

Такъв изглежда по следния начин:

Първа стъпка: контрол на замърсяването, в която екипът извършва контрол на засегнатите райони. Създават се три зони, за да се избегне кръстосано замърсяване между чисти и засегнати стаи.

Втора стъпка: Почистване на биологични опасности и премахване на засегнатата структура (най-често това са мебели – легла, нощни шкафчета, гардероби, скринове и спално бельо – одеяла, завивки, възглавници и дрехи на покойника. Навсякъде виждаме и чуваме за забравени хора и психично болни клошари, които са останали и без близки.

Почистване на помещение след смъртен случай

Екипът с техници започва процеса на почистване, чрез премахване на следи от мръсотия, химикали, кръв и телесни течности от засегнатите райони, включително и лично имущество. След това дезинфекцира района и проверява отново всичко, чрез използване на аденозин флуоресценция и трифосфат. И накрая, използва дезодорант за премахване на всякакви трайни миризми в дома и помещенията.

Всичко това се извършва по универсална предпазна мярка, с цел да се предотврати заразяване с потенциални заболявания и предавани по кръвен път патогени. Услуги по Биоразградимо почистване на място след самоубийство. Справяне със загубата на любим човек извършил самоубийство може да остави объркан и с разбито сърце и най-смелите. Екипите на фирма по почистване след смърт разбират разрушителното въздействие на подобна неочаквана смърт. Те поемат работата в помощ на близки на жертвата и приятелски, състрадателно почистват всичко. Бригадата демонтира стари мебели и извозва до специализирани депа, събира силно замърсени дребни отпадъци в двойни водоустойчиви чували. Момчетата работят много бързо и чисто без да ангажират с нищо поръчителя. Екипът изпълнява поръчки в София и на 50 километра около града.