Безплатно извозване на електроуреди и метали

Всяка СЪБОТА предлагаме безплатно извозване на стари електроуреди и други метални отпадъци. Безплатно изнасяме от домовете, печки, перални, бойлери, радиатори, радиа и други електроуреди. В това число не влизат телевизори и монитори от стари компютри.! За всеки друг ден и час избран от Вас предлагаме ценоразпис за съответните разходи по изнасяне на електроуреди в София.

Изнасяне на един електроуред – 50 лева.

Изнасяне на два електроуреда – 40 лева.

Изнасяне на три електроуреда – 30 лева.

Изнасяне на пет електроуреда – 30 лева.

Изнасяне на шест електроуреда – 20 лева.

Изнасяне на осем електроуреда – 20 лева.

Изнасяне на девет електроуреда – Безплатно!

Имате за безплатно извозване и изнасяне стара печка с хладилник и пералня, но самостоятелно не можете да се справите.! Спокойно няма място за притеснение – насреща са професионалистите от фирма за хамалски услуги. Те внимателно и качествено ще превозят вашата остаряла техника. Обръщайки се към тях с такъв проблем, като изхвърлянето на стара печка с хладилник и пералня вие можете да бъдете уверени, че те ще бъдат доставени на полигона за утилизация. Тези професионални работници, отговорно ще разглобят това, което може да бъде демонтирано и ще изнесат без усилие всичко от дома ви.

Безплатно извозване

Такива компании са напълно оборудвани със специални крепежни елементи за превоз на подобно имущество. Компанията за хамалски услуги ще направят всичко възможно, за да се чувства клиента спокойно и комфортно, което е един показател, че са отговорни и заслужават доверие. Поръчвайки такава услуга вие ще получите отлично обслужване в дадената сфера. Предимно такива компании имат разработени тарифни планове, като превоза на стара битова техника има фиксирана тарифа, в която влиза всичко. Услугите които може да използвате са демонтаж при необходимост, изнасяне, товарене/разтоварване и извозване.

Безплатно събиране на електроуреди

Изнасяне на електроуреди и транспортиране до друго място

Преди да се изнесе хладилника първо трябва да се размрази, подсуши и тогава да се транспортира. Ако няма да го изхвърляте, за утилизация, а примерно ще бъде извозен на вилата, тогава ще трябва да бъде внимателно опакован със специален опаковъчен материал. При това положение хладилника не трябва да бъде в легнало положение, за да не изтече фреона и да не се повреди основния му механизъм. При превоза, когато искаме да запазим целостта на техниката хамалите взимат под внимание нашите пътища и опаковат много здраво. Предимно компаниите за хамалски услуги оборудват целия си транспорт със специални укрепващи фиксатори, за стабилно захващане на битова техника.

Те изцяло ще ви гарантират, че при поръчка на транспорт за вашите мебели и битова техника те са в надеждни ръце. Целият им автопарк е оборудван с всички необходими укрепващи елементи, в това число и всички фургони, което предразполага вашето имущество да не бъде умишлено повредена.