Почистване на тавани и мазета в регион София

Почистване на тавани и мазета в София и региона 089 500 5000

Организирайте хаоса с използването на хамали за почистване на тавани и мазета в София. Бригадите разполагат с подходящ транспорт и чували за качествено почистване на тавани и мазета. Всички отпадъци се извозват на регламентирани депо в покрайнините на града.

Предлагаме цени за почистване на мазета и тавани с помитане или измиване с маркуч.

Цялостно почистване на мазе от 100 до 200 лв. в зависимост от квартала и боклука.

Цялостно почистване на таван от 130 до 250 лв. в зависимост от квартала, боклука и етажа.

При голямо количество отпадъци цената се изчислява по 25 лв. на кубичен битови метър отпадъци.

Почистване на тавани и мазета в регион София

Чувствали ли сте някога, че нещата сякаш излизат извън контрол. Вещи, сувенири, дрехи и мебели понякога стават толкова много в дома, че мястото за съхранение и пространствата сякаш намаляват с часове. Време е да помислите за почистване от всичко излишно. Организирайте се и започнете с почистване на таван или мазе. Таванът от своя страна е едно от пространствата към някои домове, където складираме най-голям обем боклуци. Сега е момента да направите по-ефективни начини за съхранение. Поръчайте от фирма почистване на тавани, а ето и някои идеи как да поместите всичко скрито и прибрано:

Скриване на чадърите – на пръв поглед чадърът в не разгъната форма не заема много място, но винаги е една от вещите в дома, която все се пречка, когато не вали навън. Добра идея е да й направите място за съхранение на тавана. За целта направете монтаж хоризонтално близо до входа. Това също така ще послужи като визуално напомняне никога да забравяте чадъра, а ако на самия вход на къщата няма място за това изпълнение, спокойно може да го инсталирате на таванската.

Извозване от тавани и мазета

Разкрасете почистените пространства.

Контейнерите могат да бъдат малко грозно нещо поставени безразборно в дома. Използвайте кашон или контейнери в едно, които обединява няколко цвята. По този начин ще имате допълнителен шкаф за всички дребни елементи в дома, а и лесно ще може да изнесете на тавана, когато се налага. Подобна идея е практична и за украса в интериора. Тогава е добре да ползвате табуретките тип скрит шкаф. Такива са многофункционални и подхождат в почти всяка стая. След като се заемете с почистване на тавани и мазета в опразнените помещения може да складирате част от непотребните контейнери.

Стилен бар с колички – такава може сами да проектирате и да поднасяте, когато в дома има гости. В случаите, когато не се налага употребата й, лесно може да изнесете на тавана. Един от най-добрите начини да скриете нещо е да го дръжте високо. Тоалетен рафта над вратата на банята е не само висок, но и замаскирана рамката на вратата. Използвайте рафта за съхранение на насипни стоки и други тоалетни принадлежности, сувенири и пр. Тази идея е приложима за тавански стаи и помещения, където складираме от всичко и по много.

Почистване на таванско помещение

Най-добрият да почистите и подредите е като скриете нещо. Отървете се от него! Повечето от нас не се нуждаят от повече от половината нещата, които държат около си. Ако имате нужда от по-убедителни причини, то помислете за колко много неща бихте използвали терените в дома, в това число тавана. Организирайте почистване на таван и си подарете цяла една нова стая към дома.

Почистване на мазе – защо трябва да го направите

Определете, за какво искате да използвате вашето пространство. След което се заемете с почистване на тавани и мазета. Има толкова много начини, по които хората използват своите мазета и тавани. Те могат да функционират като основно пространство или стая за релакс, работа, хоби, детски стая за игри, домашен офис, място за допълнително складово помещение. Наистина всичко, което бихте искали може да се сведе до добрата организация във вашето мазе. Така че … трикът е да знаете точно как може да го използвате и да се отърве от всичко останало чрез почистване на тавани и мазета с момчета за такъв вид услуги. Имате ясна визия в ума и по начина, по който бихте искали той да функционира. Това какво бихте искали, как да изглежда, когато сте готови.

Изнасяне на боклуци от таван в София

Преглед – тук говорим за това, колко много пъти преди организиране винаги започвате с една безмилостна борба с непотребните вещи. Сутеренът не трябва да бъде място за всички неща и всичко онова, което е излишно от дома. Отървете се от всичко, което не е нужно за да не стигате до услуги по почистване на тавани и мазета. Всички тези елементи, принадлежат на други места в къщата. Харесва ли ви да премахнете всичко от рафтовете и чекмеджетата. С едно по-дълбоко почистване на рафтове и чекмеджета, може да откриете много нови възможности. Можете да намерите много повече съвети и идеи за непотребните вещи от мазето или да вмъкнете с нова по-функционална цел. Ако нямате време за това или не смятате за необходимо сами да се справяте с безпорядъка, наемете си екип по почистване на мазета.

Използвайте мазето за чист и подреден склад.

Почистването – разхвърляното пространство винаги е трудно да се чисти от организирано пространство, така че ако сутеренът е място за склад, то много вероятно е по всяка вещ и мебел да се съдържат и много прах и паяжини. Ще ви трябва много време, за да се почисти. Като се започне от върха на стаята, изчистване на паяжини от ъгли, изчистване на осветителни тела и се измиване на стените, когато е необходимо. Прах по всички повърхности, измиване на прозорци в мазето, ако има такива и щори ще освежи и промени значително пространствата. Почистете цоклите и завършете с прахосмукиране. Изхвърлете старите килими, за да освежите твърди подови настилки.

Извозване на боклуци от мазе

Организирането – сега, когато всичко е почистено е време да се организира! Подредете всичко, което е останало в подобни категории и „зони“. Например, един ъгъл може да е малък домашен офис, докато друг ъгъл може да бъде определена площадка за децата. Огледайте дома си, за да видите какво можете да използвате за съхранение и организационни продукти, от които действително се нуждаете.

Почистване на избено помещение

Украсете – когато сте готови с цялото почистване на мазе е време да добавите някои декоративни докосвания, за да направите пространството! Може да откриете, че на този етап все още има елементи, които не разполагат с място и все още може да се наложи да се направи малко допълнително прочистване. Това може да бъде най-трудната част, но не забравяйте, че ако ви е нужна помощ винаги може да потърсите експерти по почистване мазета. Понякога може да се наложи само малко разместване на мебели, а в други случаи големи промени. Каквато и да е целта се заемете с почистване на тавани и мазета, те неминуемо ще отворят пространството за повече вдъхновение или за ново складиране.