Фирма за почистване на апартамент – цени за София

Фирма за почистване на апартамент предлага цени за извозване 089 500 5000

При нужда от фирма за почистване на апартамент може да се обърнете към две групи в обществото. Хамали за грубо почистване и извозване на боклуци от апартаменти и чистачи за финно почистване на апартаменти. Когато изберете фирма за почистване на апартамент от стари мебели и боклуци се обърнете към професионалисти. Специалистите препоръчват битовите отпадъци от апартамент да се изхвърлят от хамали и специализиран превоз.

Цени за товарене и извозване на отделни отпадъци

Във всички цени са включени хамали, транспорт и такси смет на депото

Изнасяне и товарене на холна гарнитура от 70 до 80 лв. 

Изнасяне и товарене на секция по цялата стена от 80 до 90 лв. 

Изнасяне и товарене на всички кухненски шкафове от 70 до 80 лв. 

Изнасяне и товарене на четирикрилен гардероб от 80 до 90 лв. 

Изнасяне и товарене на комплект спалня от 90 до 100 лв. 

Цени при поръчка на фирма за почистване на апартамент – 089 500 5000

Почистване и извозване от едностайно жилище в София от 130 до 170 лв.

Почистване и извозване от двустайно жилище в София от 170 до 220 лв.

Почистване и извозване от тристайно жилище в София от 220 до 270 лв.

Почистване и извозване от четиристайно жилище в София от 270 до 370 лв.

Цени за почистване на мазета и тавани в регион София

Почистване на стандартни мазета и тавани  от 100 до 160 лева за брой.

Почистване на силно отрупани помещения от 25 до 35 лева за кубик.

Цените за изхвърляне на стари мебели варират спрямо разстоянието до депото във Враждебна.

Фирма за почистване на апартамент

По ваше желание битовите отпадъци могат да бъдат извозвани еднократно или регулярно, според договора, който ще  подпишете със  съответната компания. Това е добро решение, ако във вашия дом или в офиса ви непрекъснато се събира значително количество боклук и нуждата от извозването му е неотложна. Сключването на договор със специализирана компания е препоръчително. Така и цената за услугата ще е значително по-приемлива. След обсъждането и утвърждаването на графика за извършване на услугата, можете да разчитате на редовно извозване на боклука.

В случай, че битовите отпадъци не се трупат непрекъснато, а е инцидентен случай, можете да се обърнете към хамалска фирма и сметосъбиращ камион. Професионалните хамали ще изнесат и извозят отпадъците от апартамента ви според правилата, като ще използва специални чували и ще ги качи в товарното превозно средство, предназначено за тази дейност. Извозването на битовите отпадъци е до специализиран полигон. Заедно с извозването, от хамалската фирма ще ви предложат и качествено почистване на стаите.

Почистване на апартамент

Когато в междублоковото пространство се е събрал неизвозен боклук, хамалите могат да съберат отпадъците, ще ги качат специален камион и ще го извозят до полигона за битово отпадъци. Трябва да сте сигурни, че хамалската фирма ще се справи професионално и ще ви отърве от всякакво количество боклук бързо и надеждно.

Може да се наложи извозване не само на битови но и на строителни отпадъци.

Извозването на събраните строителни отпадъци след големия ремонт в апартамента е голям проблем. Не можете просто да го зарежете в контейнера пред блока, защото няма да пропуснат да ви глобят. Какво е необходимо да направите в такъв случай? Отново решението е фирма за хамалски услуги. Хамалите ще изнесат строителните отпадъци и ще ги извозят до депото за утилизация. Така няма да се налага вие да търсите транспорт за отпадъците, сами да ги товарите и да плащате такса за използването на депото за утилизация.

Извозване на боклук от апартамент

Преди да предприемете каквито и да било действия за  контакт с фирма за почистване на апартамент. Внимателно проучете отзивите за дейността на компанията. Важно е да сте сигурни за качествената дейност на служителите на фирмата. Избраната от вас компания трябва да има лиценз за дейността си, договор със сметището и полигона за утилизация на отпадъците. Логично е, щом хамалската фирма има необходимите лицензи, разрешения и договорености, да наема и професионалисти, които имат опит в хамалската дейност.

Определено е по- удачно да се обърнете към професионалисти за изхвърлянето на битовите отпадъци от апартамента. Така няма да си губите времето и нервите с несвойствени за вас неща.

Изхвърляне на отпадъци от апартамент

Има още варианти за поръчка на фирма за почистване на апартамент и извозване на стари мебели.

Искате да смените подовата настилка в апартамента, а навсякъде е заето е мебели. Не можете да съберете всички мебели в една стая. Няма и как да ги изнесете навън. Поставянето на новата подова настилка няма да стане за два часа. Трябва ви практично решение на проблема. Обадете се на хамалска фирма за почистване на апартамент. Те ще организират пренасянето на мебелите ви от вашето жилище до мястото, където сте уговорили съхранението им за времето, в което трае ремонта.

Извозване на отпадъци и дървения от апартамент

Ако сте решили да подмените мебелите, процедурата е същата.

Хамалите ще изнесат според изискванията и ще изхвърлят старите ви мебели на сметището. След като сте си избрали новите мебели, трябва да си освободите място в апартамента за тях. Вероятно нямате готов вариант за старите секции или гарнитура, които са ви омръзнали, но все не ви се иска да изхвърлите. Вече сте направили покупката и трансформацията трябва да бъде направена.

Почистване на апартамент и извозване на техника

Повикайте на помощ фирма за почистване и извозване.

Трудно е вие сами да се заемете с изпълнението на всичко-изнасянето на старите мебели, електроуреди, техника и изхвърлянето им, превозването и нанасянето на новите. Те ще се явят пред дома ви в уречения ден и час, в който ще са готови да изнесат и натоварят старите ви вещи. Всяка фирма си има конкретни изисквания към мебелите. Всички мебели които са социалистически, повредени, скъсани, захабени и с ясни следи от използване, не се товарят в цял вид. Същото се отнася и за мебели със заоблени ъгли, бюфети и гардероби. Всички те се разглобяват или нарязват и се извозват директно в депата около София.

Почистване на апартамент и кухня в София

Ако сте решили да се отървете от старите си кухненски шкафове, преди да дойдат хамалите, трябва да единствено да осигурите достъп до тях. Момчетата ще ги демонтират от стената и ще ги изнесат до транспортното средство. Не подценявайте услугите на фирма за почистване на апартамент. Те знаят как да свършат тази работа и имат необходимата техника и умения да я направят качествено.