Изхвърляне на стари електроуреди – Безплатно

Безплатно изхвърляне на стари електроуреди в София 089 500 5000

Имате нов бойлер, предстои ви да си подновите и пералнята. Идва на дневен ред въпроса кой може да се заеме с изхвърляне на стари електроуреди в града? Това е свързано с изнасянето на тежките електроуреди от дома и транспортирането им до съответния пункт. Всъщност изхвърлянето на тези електроуреди никак не е сложно. Може да се доверите на специализирана фирма, която ще направи това напълно безплатно.

Всяка СЪБОТА предлагаме безплатно извозване на стари електроуреди и други метални отпадъци. Безплатно изнасяме от домовете, печки, перални, бойлери, радиатори, радиа и други електроуреди. В това число не влизат телевизори и монитори от стари компютри.! За всеки друг ден и час избран от Вас предлагаме ценоразпис за съответните разходи по изнасяне на електроуреди в София.

Изнасяне на един електроуред – 50 лева.

Изнасяне на два електроуреда – 40 лева.

Изнасяне на три електроуреда – 30 лева.

Изнасяне на пет електроуреда – 30 лева.

Изнасяне на шест електроуреда – 20 лева.

Изнасяне на осем електроуреда – 20 лева.

Изнасяне на девет електроуреда – Безплатно!

Изхвърляне на стари електроуреди

Ако майсторът, дошъл да ремонтира повредения ви бойлер, каже че няма никаква надежда и решението е единствено нов бойлер, можете да организирате освобождаването на място за новия уред. Най- удачно е да се обадите на хамалите, които ще се заемат професионално със задачата. Такава трябва да е и процедурата и при повредената ви пералня.

Тези електроуреди се изкупуват на специални пунктове за рециклиране има добра цена на килограм. Имайки предвид, че бойлера и пералнята са много тежки, можете да изкарате някой лев допълнително от предаването им.  Подобни пунктове има в по-големите градове, но често са разположени извън населеното място и стигането да тях е сложно.

Има още варианти за изхвърляне на стари електроуреди

Повечето хора предпочитат да потърсят фирма, специализирана в утилизацията на битови уреди. Всяка компания, извършваща такава дейност, ще изнесе безплатно и ще извози за утилизация старите бойлери, перални и всичко повредено и ненужно. Хамалите от фирмата ще доставят от магазина и новата ви придобивка.

Извозване на пералня

В никакъв случай не оставяйте уредите пред блока, така ще бъдете глобени от общината. Ако не сте достатъчно тренирани, при вдигането на тежест, можете да получите травма, а не е изключено да повредите пода или някоя от стените, покрай които минавате. Хамалите знаят добре как да демонтират старите електроуреди и ще го направят безплатно.

Когато решите да се свържете с фирма, специализирана в утилизацията на битова техника, достатъчно е да оставите актуалния си адрес, телефонен номер. Можете да направите своята заявка за услугата по телефона или на мейла на фирмата която сте си избрали. Освен бойлера и пералнята вие можете да поискате за утилизация и на други: телевизор, музикални инструменти, магнетофон, грамофон, радио и други.

Всеки ден изниква все по-нова техника и мнозина се нуждаят от услугата изхвърляне и утилизациа на старите уреди. В такива случай повечето хора се нуждаят от специализирана помощ. Електрониката в домовете и офисите ни става все повече и по-необходима. Достатъчно е да си изберете специализирана фирма и да се свържете по телефона със служителите, за да заявите желанието си да използвате услугите й.