Почистване на стара къща и дворно място

Почистване на стара къща и дворно място в София.

При почистване на стара къща се налага и евтино извозване на боклуци от сградата и дворното място. Първото впечатление от дома е решаващо, казват хората. Гостите ви ще бъдат възмутени, ако в коридора на вашата кооперация или в двора й има  натрупани стари мебели. По къщите се срещат и части от мебели, дивани, шкафове, кресла,  ненужна дограма, кашони. Всеки от кооперацията като че ли смята, че някой друг е длъжен да организира събирането и извозването на всичко ненужно. Достатъчно е да повикате хамалите. Те са професионалисти и най- добре ще се справят с проблема. Те имат необходимата техника, опит и време, за да овладеят положението.

Почистване на стара къща и дворно място

Не всички отпадъци могат да бъдат оставени в контейнерите за боклук. Те биват различни видове- строителни материали, мебели, битова техника и др., които задължително подлежат на утилизация. Всички видове хранителни отпадъци, различни кори, обелки и кости са в графата битови отпадъци и можете да ги изхвърлите в контейнерите за боклук.

Когато задачата на хамалите е да почистят някоя стара къща и нейният двор, те ще се справят с нужното старание и акуратност. Осигуряват се специални контейнери за тези отпадъци, като всичко, което не мое да влезе в тях, като части от стари мебели, строителни отпадъци и други предмети се качват на достатъчно голям камион и се карат до депата за утилизация.

В общи линии хамалската фирмата, която ще почисти всички отпадъци като матраци, стари тапицерии, счупени дивани, спални, канапета и други, ще придаде чудесен външен вид на дворното място около жилището ви.

Почистване на стара къща с гараж и  дворно място

Почистване на стара къща и дворно място при ремонтни дейности

Всеки правили ремонт в жилището си поне веднъж годишно и трябва да извози отпадъците от този ремонт на предназначените за това места. В никакъв случай не оставяйте строителните отпадъци в контейнера за боклук или на улицата пред къщата. Ще бъдете глобени на момента от инспекторите от общината. Можете да наемете и хамали, които да се погрижат за всичко, което остава като отпадък при вашия ремонт. Ще ви бъде доставен специален контейнер, в който да събирате всичко, което се кърти, разбива или подлежи на разглобяване и изхвърляне. След като контейнерът се напълни, фирмата има грижата да го извози до депото за утилизация на строителните отпадъци и да ви донесе нов, ако ви е необходим. При почистване на дворно място процедурата е идентична.

Старите мебели, които изхвърляте, ще бъдат натоварени на камиона и също извозени на подходящото за целта място. Възможно е преди това да се наложи да бъдат разглобени, за да е по лесно превозването им. Каквото и да решите да сменяте или изхвърляте, не трупайте пред къщата, в коридора или в двора. Потърсете възможно най- бързо хамалска фирма и професионалистите ще ви избавят от ненужното. Ще приведат дома и двора ви в отлично състояние.