Изхвърляне на кухненски шкафове – извозване

Изхвърляне на кухненски шкафове и електроуреди в София и региона

Изхвърляне на кухненски шкафове с Евро5.ком Демонтаж на кухня, товарене и извозване до депо за отпадъци. Извозване на старо кухненско обзавеждане. Колкото и да не ви се иска да се разделите с печката, останала от баба ви, тя е толкова остаряла, че сигурно дори не можете да изпечете един кекс във фурната, защото половината от нагревателя не работи.

Изхвърляне на кухненски шкафове - разглобява и извозва

Оставете назад сантименталностите и се решете да смените обзавеждането на кухнята си напълно. С новите електроуреди ще спестите от сметката си за електричество, ще си освободите голяма част от времето, което преди сте отделяли за готвене, а и манджите ви ще са много по- добри.

И така, вече сте твърдо решени да смените всичко в кухнята. За съжаление изхвърлянето на електроуреди директно на улицата или в контейнера не е разрешено. Електроуредите замърсяват околната среда и затова трябва да се утилизират. Не се стряскайте. Вие самите няма как да направите това. За да не се налага да се впускате в някакви приключения, потърсете бригада хамали. Те са специализирани в утилизирането на всякакви електроуреди. Често имат промоционални оферти, които позволяват безплатно изхвърляне на електроуреди при наличие на определена бройка.

Демонтаж и изнасяне на кухненски шкафове

Преди да стигнат всичките ви стари електроуреди и кухненски шкафове до депото за утилизация, има много други дейности, които трябва да се извършат. След като бъдат извозени на площадката, преди утилизацията се извлича метала, отделя се пластмасата и стъкло. Това се налага, тъй като тези материали замърсяват околната среда, а вместо да вредят, могат да бъдат преработени и да се използват за изработката на други уреди и предмети.

След като вече сте решили твърдо да преобразувате кухнята си, обадете се на хамалите.

Те ще съумеят да се справят с всичко, което е необходимо, за да разглобят и разкачат старите кухненски шкафове, да демонтират електроуредите и да изнесат всичко от кухнята без да повредят нищо от останалото обзавеждане на дома ви. Понякога се налага и къртене. Бъдете сигурни, че след като натоварят всичко ненужно от кухнята ви, няма да намерите и прашинка по пода.

Демонтиране на кухненски шкаф

Тези хора са професионалисти и след като приключат с демонтажа, разбиването и изнасянето на всичко старо и ненужно, ще си почистят боклука и ще си заминат без да ви отнемат от свободното време. След като всичко в кухнята вече е разчистено, преди да ви докарат новото обзавеждане, можете да освежите стените. Почистете ги с влажен парцал, за да се свали цялата пепел от демонтажа преди това. Боядисайте ги с предпочитан цвят и оставете да изсъхнат. Ако се налага повторете с още един слой, за да стане цвета по- плътен. След като и това е готово, можете да монтирате спокойно новото обзавеждане.