Извозване на битови отпадъци – жилища София

Цени за извозване на битови отпадъци от апартаменти и къщи в града

Във всички цени са включени екип хамали, транспорт и такси смет на депо Враждебна

Цени за почистване на жилища от битови отпадъци и мебели

Извозване на битови отпадъци от едностайно жилище в София от 130 до 170 лв.

Извозване на битови отпадъци от двустайно жилище в София от 170 до 220 лв.

Извозване на битови отпадъци от тристайно жилище в София от 220 до 270 лв.

Извозване на битови отпадъци от четиристайно жилище в София от 270 до 370 лв.

Цени за отделни поръчки за изнасяне и извозване на битови отпадъци

Изнасяне и товарене на холна гарнитура от 70 до 80 лв. 

Изнасяне и товарене на секция по цялата стена от 80 до 90 лв. 

Изнасяне и товарене на всички кухненски шкафове от 70 до 80 лв. 

Изнасяне и товарене на четирикрилен гардероб от 80 до 90 лв. 

Изнасяне и товарене на комплект спалня от 90 до 100 лв. 

Цени за почистване на мазета и тавани 089 500 5000

Почистване на стандартни мазета и тавани  от 100 до 160 лева за брой.

Почистване на силно отрупани помещения от 25 до 35 лева за кубик.

Цените за изхвърляне на стари мебели варират спрямо разстоянието до депото във Враждебна.

Купили сте си „ново“ жилище и сега ви предстои да се преместите. Лошото е, че не всички собственици имат грижата да се заемат с извозване на битови отпадъци и да изчистят жилището за следващите собственици. Изключително неприятно е да чистиш боклуците на старите жители, но за съжаление, за да можете да се нанесете безпроблемно и да имате усещането за нещо ново, ще трябва да се заемете с нелеката задача. На първо време огледайте навсякъде какво трябва да  свършите. Надникнете на тавана, в мазето, в помещенията на жилището. Преценете колко време ще ви е нужно за извозване на битови отпадъци и какви усилия, за да се справите с всичко. Вероятно ще ви коства поне месец да се отървете от боклука.

Извозване на битови отпадъци

Ако имате достатъчно свободно време, въоръжете се с препарати, ръкавици и чували и започвайте.

Първо изхвърлете всичко от помещението, с което сте се заели. Слагайте  всичко в здрави чували, които нама да се скъсат при пренасянето до сметището. Не се изкушавайте да оствите за себе си някой интересен предмет. Едва ли има някаква стойност. След като освободите помещението от ненужните предмети, заемете се с обработката на помещението с почистващи препарати. Преди да нанесете вашите вещи, трябва всичко да е почистено и дезинфекцирано. Мазето и тавана може да имат мишки и плъхове. Наблюдавайте за следи от тях. В случай, че забележите такива, сложете капани или отрова. В никакъв случай не премествайте багажа си, преди да сте се справили с проблема.

Почистване на отпадъци от жилища

В жилището пък може да има хлебарки. Възползвайте се от услугите на компания, която се бори с вредните насекоми. Те най- дибре знаят ка да се справят с проблема. След като са поставили препарата за унищожаване на хлебарките, ще трябва да избягвате посещението на новото си жилище известно време. След изтичане на карантинния период, почистете старателно с подходящ препарат и едва тогава пристъпвайте към местене на покъщнината.

Извозване на боклуци от апартамент

Ако нямате време и нерви да се ровите в боклука, оставен в мазето и на тавана, както и по стаите в купеното жилище, обадете се на бригада хамали. Те за кратко време и на почти символична цена ще свършат всичко вместо вас. Достатъчно е да уговорите ден и час и вашият ангажимент свършва дотук.

Хамалите ще дойдат в уговореното време, ще носят със себе си подходящите чували за боклук, препарати и инструменти и ще се захванат със задачата на момента. Ще съберат всички боклуци в чували и ще ги извозят до смятището. След което ще се заемат с отстраняването на мъхъл и влага в мазето и на тавана, ако има такива. До дни ще имате чисто нови помещения .