Почистване на дворни пространства и дворове

Дворни пространства и дворове

Почистване на дворни пространства и дворове – за да може мястото, на което почивате да бъде свежо и красиво.

Предназначението на дворните пространства се състои в това, че те могат да се използват за различна употреба като:

 • Място за отмора
 • Стопански постройки
 • Градина за насаждения, включващи различни видове растения
 • Домакински дейности
 • Място за защита

Дворовете са неизменна част от семейната Ви къща или жилищен блок, създаващи пространство, което може да придаде допълващ облик на всеки дом.

 Но когато стане въпрос за поддържане на дворните пространства, този процес изисква време, техники, инструменти и средства.

Затова нашата фирма ще Ви подсигури точните средства, с които Вашият двор да придобие мечтания вид.

Дворните пространства трябва да бъдат почиствани периодично, тъй като през сезоните на годината, дворовете променят своя облик и предназначение.

През лятото и есента, дворните пространства се запълват с ненужни материали и вещи, поради:

 • Ремонтни дейности
 • Почистване
 • Натрупване на излишна покъщина

Почистване на дворове и дворни пространства

В повечето случаи не можете сами да се справите с почистването на дворните пространства, поради факта, че почистването се състои от тънкости, с които обикновените хора не са запознати и едновременно с това Ви увеличават загубата на време, усилия и труд.

Почистването на дворните пространства, което извършваме се състои от последователни стъпки, извършвани от професионалисти с дългогодишен опит в сферата.

Практиката ни е показала, че почистването на всеки двор има своите особености и предизвикателства, с които екипите ни се справят безупречно.

Преди да се стартира почистването на дворното пространство, то е обект на оглед и преценка на поетапните дейности, които предстоят да бъдат извършени.

След като огледът завърши, следва планиране на процеса по почистване на двора, включващи следните елементи:

 • Използвана техника
 • Инструменти
 • Препарати

Ако дворното пространство е заето със стари и ненужни вещи, нашите екипи ги пренасят и извозват до Депо, където да бъдат правилно рециклирани.

Главната цел на фирмата е да освободят заетите места от отпадъци, като им се даде нова възможност за използваемост.

Следващата фаза, която се предприема е свързана с окосявана на дворното пространство от всякакви израснали треви и храсти, които пречат и затрудняват двора да придобие нормалния си вид.

Техниката, която се използва по време на окосяването е високотехнологична и дълго време не позволява, излишните храсти и плевели да израстат отново.

Когато дворното пространство бъде изцяло почистено, екипите ни се заемат с третиране с различни препарати, които са предназначени за конкретния случай, без да навредят на двора, а само да спомогнат за неговия положителен облик.

Затова нашата фирма винаги се стреми да допринася за красотата на Вашите дворни пространства, като тяхната гледка да бъде забележителна и изчистена.