Почистване на апартамент с мазе и таван в София

Почистване на апартамент с боклуци от таван и мазе 089 500 5000

Съветите за почистване апартамент от боклуци могат да включват множество методи и подходи. Всички те могат да се направят в комбинация или поотделно. Най-добре е когато бъдат направени от професионална фирма. Ето и стъпките, по които може да извършите всичко около почистване на апартамент от боклуци:

Премахване на мебели и други предмети, събиране на продукти за почистване, преди да започне процесът, метене на подове с помощта на почистващ разтвор за измиване на под и стените. Ръчно измиване на пода, допълнително почистване и обирането на прах от крушки и мебели. Всичко това се включва по план на всяка домакиня. Причините да си наемете екип по бързо почистване на апартамент от боклуци могат да са много, но това ще ви спести три ценни ресурса – време, физически сили и пари. Нека разгледаме всеки от тях поотделно:

Цени за почистване на жилища в София град – 089 500 5000

Почистване на едностайно жилище в София от 130 до 170 лв.Почистване на апартамент и мазе

Почистване на двустайно жилище в София от 170 до 220 лв.

Почистване на тристайно жилище в София от 220 до 270 лв.

Почистване на четиристайно жилище в София от 270 до 370 лв.

Цени за почистване на тавани и мазета

Почистване силно замърсени помещения в София.извозване на боклуци

Почистване на стандартни мазета и тавани  от 100 до 160 лева за брой.

Почистване на силно отрупани помещения от 25 до 35 лева за кубик.

Цените варират спрямо разстоянието до депото във Враждебна

План за преместване от рано

Преместването може да означава, занимание с твърде много малки задачи и планиране на всеки детайл. Преместването може да бъде както физически, така и психически мъчително, следователно, винаги е по-добре да планирате бъдещето си, ако не искате да цари паника в последния момент.почистване на мазе

Планирайте датата на преместване и осигурете достатъчно опаковъчни материали. Дори да си наемете фирма по почистване на апартамент от боклуци, това ще е в плюс за по-бързата организация на всичко. Те ще се заемат с излишните неща, а така вие ще разполагате с време за истински важните неща.

Не забравяйте, че колкото повече организирани сте, толкова повече шансовете за всичко да става гладко нарастват.

Направете списък

Имате памет – това е неоспорим факт. Но е научно доказано, в теза на поговорката: „глупавите помнят, умните си записват“. Без значение колко вяра имате на умствените си възможности, винаги се прави списък, защото с хиляди стоки, вещи предмети, мебели трябва да се опаковат, а по време на преместването все нещо може да бъде забравено, потулено, изхвърлено. Най-правилно е на първо време да организирате почистване на апартамент от боклуци, а след това да стягате реалния багаж. Така, няма риск да се загубите в купища излишни неща.

Контролен лист, ще се окаже удобен и ще ви даде по-добър контрол върху вашите задачи.

Направете опис

Независимо от неизмеримото доверието, което може имате на избраната компания по почистване на апартаменти, винаги трябва да получите списък на вещите, преместени, демонтирани, изнасяни и извозвани от екипа хамали. С такъв контролен лист трябва и да започне всичко. Той действа като застраховка само в случай, че нещо изчезва в края на пътуването и може да се използва като контролен лист, когато разопаковате вещи и мебели.

Вземете помощ

Безпокойството по преместване на ново място може бързо да стигне до вас, така че наемете си помощ от фирма по почистване на апартамент от боклуци.

Те ще си поделят работата любезно, а вие получавате облекчаване на тежестта и също така предоставя цялата емоционална подкрепа. Ако близки и приятели не са на разположение, не се колебайте да си наемете професионални хамали, за да ви помогнат.

Почистване на мазе – няколко идеи как да организирате

Ако сте любител на вино, помисли за превръщането на старото мазе във винен бар. Това са основните стъпки, които ще трябва да направите:

Организирайте качествено почистване на мазе – тук най-добре е да си наемете екип, който да натовари и извози всички боклуци. Идва ред на следващите няколко стъпки:

Стъпка 1 – Изберете дизайн

Решете какво и как искате да изглежда вашето мазе. Щом имате идея да е винен бар, то изберете подходящи декорации.

На следващо място, избирайте някои мебели, картини, знаци, декори за стена и черги и пр., което може да е подходящо за бар.

Може да си оборудвате с бар за вино или друго съвпадение за столове, дивани и стол, който съответстват на желана от Вас цветова схема. И накрая, купете вино рафт за подреждане на неотворени бутилки.

Стъпка 2 – Място за мебели

След като имате всичко и сте готови да поставите на място, започнете с вино бар. След като се инсталират, поставени огледала на стената зад бара. Завийте огледалото в скоби, за да ги държат на място.

След това, поставете бар столове, диван или други мебели, които да създадат приятна обстановка и подходяща за разговори.

Не е нужно да натоварвате интериора с излишни мебели. Ако имате такива, чието място и адаптация там не ви се нравят най-добре е да се отървете от тях.

Стъпка 3 – Декор на стена

Сега, когато имате мебели, изберете мястото, където искате да украсите. Това може да стане със снимки, знаци и други декори за стена, която ще отговарят на темата на вашия вино бар. Един общ декоративен елемент може да бъде например неонов надпис зад вратата.

Стъпка 4 – Добавяне на финалните щрихи

За да завършите интериора на вашето обновено мазе, поставете маси около дивана, стол, черги на пода. Нека всичко бъде, както си го пожелаете. Можете също така да изберете да добавите повече осветление, за да създадете повече визуално пространството, от което се нуждае.

Съвети за почистване на таван

Някои съвети за почистване на тавана включват преглед на елементите на тавана и бързи начини да се отървем от неизползваните предмети, бокса и етикетирани предмети и инсталирани решения за съхранение. Ако всичкият мухъл или миши изпражнения са налице, старателно почистване и дезинфекциране на областта е от съществено значение.

За да започнете почистване на таванско помещение, направете преглед на всички елементи, които понастоящем се съхраняват в пространството. Рядко се използва или неизползвани елементи могат да бъдат дарени за благотворителност и неизползваеми предмети трябва да се блъскат в кофата за боклук или рециклиране.

Създаване на категории за използваеми предмети е полезно и ефективно за съхранение. Група подобни продукти заедно се поставят в кутии. Обозначават се и всичко става много по-лесно за откриване.

Инсталиране на решения за съхранение, като шкафове, рафтове и куки прави организираната дейност много по-лесна. Всички кутии могат да бъдат подредени по метални рафтове, а в тях да се поместят различни дребни предмети.

Влагата в тавански помещения може да доведе до мухъл. За да се почисти мухълът и да се сведе до минимум разпространението му трябва да се изхвърлят всички стари неща, покрити с него. Понякога дори елементарното почистване няма да е достатъчно, за да направи разликата в почистването. Ето, защо се препоръчва изхвърляне на боклуци.

Нашествията от гризачи също са често срещани по тавански помещения. За безопасно прочистване на района могат да се отстранят всички мебели и предмети покрити с изпражнения от гризачи, урина, гнезда. За целта използвайте капан за премахване на всички гризачи от тавана преди почистване. След като областта е освободителна може да направите смес от белина и 10-части вода, за да дезинфекцирате. Отстранете останалата неща с хартиени кърпи. Дезинфекцирайте тавана с разтвор от белина, включително всички елементи, които могат да са били в контакт с неприятните вредители. Изхвърлете всички замърсени непоправимо стари мебели и предмети.