Почистване на стар апартамент с таван и мазе

Почистване на стар апартамент с таван и мазе

Планирате ли скорошен ремонт, а боядисване?! Ако отговорът е „да“, то спрели сте се на правилното място. Почистване на стар апартамент е идеална стъпка за дома през пролетта и преди самия старт на лятото. Предлагаме ви няколко идеи, от които може да заимствате и да освежите вашият дом.

Също така предлагаме евтини цени за почистване на стар апартамент в София

Почистване на едностайно жилище в София от 130 до 170 лв.

Почистване на двустайно жилище в София от 170 до 220 лв.

Почистване на тристайно жилище в София от 220 до 270 лв.

Почистване на четиристайно жилище в София от 270 до 370 лв.

Контакт с евро5.ком текефон: 089 500 5000

Почистване на стар апартамент

Поканете светлината в дома – въпреки, че денят стана по-дълъг винаги и всички имаме нужда от повече слънце. Това може да стане с пролетното почистване на апартаменти. Щом вече сте се отървали от ненужните и стари неща, трупани с години в различни ъгли и шкафове, лесните трикове да прелъстите слънцето у вас ще спести време и средства. С тези малки детайли може да спестите и от сметката за ток.

Помощ от слънцето

Използвайте светлината на деня, а колкото повече влиза тя в помещенията, толкова повече топлина и свежест ще имате. Слънчевата светлина е не само безплатна, но и зарежда с енергия и оптимизъм всяко живо същество. С нейна помощ може да прогоните вредните емисии и домашния прах, а какво по-качествено почистване на апартаменти?!

Почистване на апартамент с отпадъци

За да се възползвате в максимална степен използвайте всяко кътче на дома. Около кухненски уреди, шкафове, бюра, маса и столове и до прозорците има толкова тъмни кътчета, които сега могат да бъдат почистени качествено и озарени от светлината. Цялата тази промяна не само ще облекчи зрението, но и ще спести от разхода за лампи и осветление. Последните доставят и много вредни емисии в домовете ни.

Доба идея е дори замяната на плътните пердета с леки дантелени материи, модерни щори и всичко това в млечни тонове. Такива придават повече усещане за простор и пропускат светлината на Слънцето.

В случай, че смятате да смените жилището, а не само да направите почистване на апартаменти, добра идея е да търсите такива домове, които имат повече и по-големи прозорци. Обърнете внимание и на разположението и изгледа като цяло на дома си.

Изнасяне на бяла техника и стари мебели

Някои смятат, че недобрата експлоатация на бялата техника е довела до пагубният момент, в който оставят без нея. Други са на мнение, че уреди и техника, които се произвеждат днес са твърде некачествени и всичко, с цел да се купуват по-често такива. Ние от евро 5, предлагаме изнасяне на бяла техника и стари мебели, като отделни услуги и в комплект.

И за да е максимално полезна настоящата информация, предлагаме да се зачетете в някои от полезните ни съвети, а те са събирани от представители на различни браншове:

За експлоатация на бяла техника – пералня, печка, фризер, хладилник, винаги е добре да прочетете приложената листовка или книжка. Там най-добре е описана всяка процедура по експлоатация и поддръжка.

Не рискувайте да увредите дрехите си с некачествена пералня; да се храните не здравословно, поради проблеми с микровълновата; или да се ядосвате, че хладилното помещение на фризера не охлажда достатъчно.

Специалистите по бяла техника съветват още:

  • Не оставяйте пералнята да работи сама у дома.
  • Сортирайте дрехите предварителни и ползвайте доказани марки препарати за пералнята.
  • Не предозирайте пералнята с повече килограми, отколкото е упоменато на инструкциите за експлоатация.
  • Винаги, когато забележите 4 см. лед по хладилника или фризера, извадете всички продукти и размразете.
  • За да не се захаби печката, правете профилактични почиствания, които да включват нагреватели и реотани. Така ще предотвратите неприятните натрупвания.

Изнасяне на бяла техника и стари мебели може да е приятен и неангажиращ процес щом насреща е евро 5.