Изхвърляне на стари мебели София – Услуги и цени

Евро5 предлага изгодни цени за изхвърляне на стари мебели и отпадъци

В последно време мнозина се сблъскват с проблема за изхвърляне на стари мебели. В магазините се появяват все по-красиви мебели, а старите губят своето преимущество. Хората, които се сблъскват с проблема за извозване на стари мебели знаят, че това не е толкова прост проблем. Предметите са не само тежки, но и демонтажа им за сам човек е труден. А на някои почти невъзможен и без услугите на професионалисти е трудно.

Цени за извозване на отпадъци – строителни, битови и стари мебели в София

Във всички цени са включени хамали, транспорт и такси смет на депо Враждебна. Цените за извозване на отпадъци включват, демонтаж, изнасяне, (дори и без асансьор) товарене и разтоварване на депо. За цялостно почистване на жилища подсигуряваме наши чували за смет за събиране на дребни битови и строителни отпадъци.

Изнасяне и товарене на холна гарнитура от 70 до 80 лв. 

Изнасяне и товарене на секция по цялата стена от 80 до 90 лв. 

Изнасяне и товарене на всички кухненски шкафове от 70 до 80 лв. 

Изнасяне и товарене на четирикрилен гардероб от 80 до 90 лв. 

Изнасяне и товарене на комплект спалня от 90 до 100 лв. 

Цени за почистване на жилища – 089 500 5000

Почистване и извозване от едностайно жилище в София от 130 до 170 лв.

Почистване и извозване от двустайно жилище в София от 170 до 220 лв.

Почистване и извозване от тристайно жилище в София от 220 до 270 лв.

Почистване и извозване от четиристайно жилище в София от 270 до 370 лв.

Цени за почистване на мазета и тавани 089 500 5000

Почистване на стандартни мазета и тавани  от 100 до 160 лева за брой.

Почистване на силно отрупани помещения от 25 до 35 лева за кубик.

Цени за товарене и извозване на строителни отпадъци

Един тон строителни отпадъци са 40 чувала пълни по 25 килограма. Подсигуряваме здрави чували за пълнене на строителни отпадъци.

Товарене и извозване на строителни отпадъци от първи етаж 160 лева за тон.

Товарене и извозване на строителни отпадъци от втори етаж 200 лева за тон.

Товарене и извозване на строителни отпадъци от трети етаж 250 лева за тон.

Цените за изхвърляне на стари мебели варират спрямо разстоянието до депото във Враждебна.

Изхвърляне на мебели с евро5.комТоварене на мебели и изхвърляне с евро5Може да се свържете с Евро5.Ком 089 500 5000, като им позвъните, а техните служители ще извършат качествено изхвърляне на стари мебели и ще почистят всички отпадъци. Тази услуга стана много популярна в последно време и с това се занимават много компании, които ще ви гарантират високо качество на услугите и професионализъм. За да се възползвате от техните услуги е необходимо да позвъните по телефона и да оставите вашата заявка. Вие ще се свържете с мениджъра на компанията, с който лично можете да обсъдите всички въпроси. Такива фирми работят индивидуално с всеки клиент, което гарантира предоставените услуги да бъдат още по-качествени. Те ще разглобят, изнесат, почистят, извозят и утилизират всички ваши мебели от всяко едно ваше помещение.

Така утилизацията ще премине по всички приети норми, за разлика от самостоятелната утилизация, когато старите и непотребни мебели и вещи просто се оставят до контейнерите за боклук, за което може да получите голяма глоба.

При използване на фирма за хамалски услуги, за превоз и утилизация на стари мебели вие ще решите този сложен проблем от раз. Особено актуално е да се възползвате от услугите на хамалите професионалисти, ако вашия дом се ремонтира и заедно със старите мебели се налага да се изнесат строителни отпадъци, като: мазилка, стари рамки от врати и прозорци, стъкло и други.

Изхвърляне на мебели с почистване на отпадъци

Събиране на отпадъци от мебелиИзнасяне на боклуци от мебелиС времето собствениците трябва да се избавят от старите си мебели, които не само губят своя вид, но и им омръзват. Причините за това са много – ремонт на дома, препланиране, изменение на интериора или просто вече са излезли от строя. Въпроса, който възниква в собствениците на такива мебели е по какъв начин да се отърват от вехториите.

Някои хора подават обяви за продажба на старите си мебели. В тази ситуация извозването на мебелите се извършва от купувача. Ако вие просто сте решили да извозите старите си мебели на вилата, тогава ще трябва да осигурите за собствена сметка транспорт. Днес има много компании, които се занимават именно с извозване на стари мебели, като поемат цялостна отговорност за съхранение на предметите за превоз.

Професионалните хамали бързо и внимателно ще изнесат вашите мебели и ще ги натоварят на транспортното средство. Ако е нужно мебелите ще бъдат опаковани и ще бъдат натоварени по всички правила за безопасност. Крупно габаритните мебели ще бъдат разглобени на съставни части, за да може компактно да се поберат в автомобила за превоз.

Евро5 Изхвърляне на стари мебелиПочистване и извозване намебелиАко сте решили да се избавите завинаги от старите си мебели, то и в това начинание ще ви помогнат служителите от фирма за хамалски услуги. Те бързо ще разглобят вашите мебели и ще ги извозят до мястото за утилизация. Компанията ще ви предложи голям спектър от услуги и разнообразен транспорт за превоз на старите ви мебели. Затова е нужно само да се обадите по телефона и да оставите вашата поръчка, а в указаният срок хамалите ще дойдат и ще изпълнят цялата ваша работа.

Още варианти за изхвърляне на стари мебели от дома

Служителите на фирмата за хамалски услуги ще организират всичко – къде и как да извозят всички големи предмети, шкафове и табуретки. Ще свалят всичко до транспорта, ще го натоварят и извозят до мястото за утилизация. Вие можете да бъдете спокойни, че те няма да устроят сметище пред собственият ви дом.

В София има стотици фирми, които предлагат услуги за изхвърляне на стари мебели и отпадъци от дома ви. Тук трябва да следите преди всичко за съотношението на цена и качество, като основните критерии, по които следва да определите на кого да се доверите са следните:

  1. Организацията на работа

Тук става на въпрос за технологичността на самия процес. Извозването на старите мебели и отпадък с последваща утилизация мебели трябва да премине бързо и акуратно. И, разбира се, всичко без «помощта» на собственика;

  1. Транспорт

Използване на най-оптималният за клиента транспорт;

  1. Персонал

Важен елемент е професионализма на персонала. Не само акуратността и дисциплината са важни, но квалификацията и отговорността също е важен фактор;

  1. Репутация

Репутацията на всяка фирма за завоюва с времето и се крепи на отзивите на клиентите си. Така е и при фирмите за хамалски услуги и това е един от необходимите критерии при избора им.

Екипи за изхвърляне на стари мебели

Както е известно, нашият нов живот винаги започва от „понеделник“. И така минава ден след ден. Обръщайки се назад, колко ли, понеделници са минали. А животът си е все същият. И ние също сме си същите. Със своите стари мебели, вещи и багаж. Около себе си в нашия дом. А, всичко е много просто. Само трябва едно – веднага да позвъните на фирма за хамалски услуги, които ще изнесат не само старите мебели, но и всичко старо, което не ви е нужно, отживяло и пречещо ви отдавна във вашия дом.