Фирма за почистване и извозване в София

Фирма за почистване и извозване на отпадъци 089 500 5000

Всяка една домакиня си мечтае да наеме фирма за почистване и извозване. И по някакъв светкавичен начин да почисти дома си и да изхвърли всичко ненужно от него. За съжаление, вълшебните пръчки не съществуват. Затова пък има фирма за почистване и извозване, която може да се заеме със задачата, когато се е натрупал отпадък в жилището.

фирма за почистване и извозване

Цената на тази услуга е ниска и достъпна и си заслужава да се възползвате от нея. По този начин няма да не се занимавате с несвойствени за вас неща и да загубите поне няколко дена. Работниците на фирмата са специализирани в почистването на различни помещения и изхвърлянето на багажа от тях. Определено се справят бързо и качествено с тази дейност. Разполагат с необходимите чували и контейнери за изхвърляне на ненужното. Разбира се, не става дума да се заемат с подреждането на гардероба ви и да изхвърлят всички дрехи, които няма да носите. Това си остава изцяло ваше задължение. Те могат да окажат съдействие, когато чувалите с ненужните дрехи се окажат много и трябва да бъдат превозени до сметището. Тогава хамалите ще изнесат приготвените от вас чували и ще ги закарат до сметището или до адреса, на който искате да ги дарите.

Терасата е отрупана с отпадъци? – Почистете я!

Мнозина използват терасите си за складиране на ненужни или рядко използвани вещи, които с времето стават напълно неизползваеми заемат ценно място. Повикайте на помощ хамалите които за часове ще превърнат мизерния склад в огромна и чиста тераса. След което можете да наредите красиви цветя, масичка и столчета и да се наслаждавате на свободното си време.

За да стане всичко така, както вие искате, достатъчно е да уточните при подаването на заявката точните параметри на услугата. Искате вещите да се изхвърлят и терасата да се почисти, искате вещите да бъдат преместени в друго помещение и да се почисти мястото, където са били. Не ограничавайте свободното пространство в дома си само защото нямате достатъчно време да се заемете с подреждането и почистването.

Най- добрият вариант при  пролетното или есенното почистване е да планирате предварително къде какво искате да почистите и подредите. Колко време ще ви отнеме и ако ще е непосилно за вас, повикайте хамалска фирма да се заеме с почистването на помещението. Вие може да почистите щорите, кафе машината, печката, а хамалите ще изхвърлят и почистят всичко едрогабаритно в помещението.

Екип за почистване и извозване в София

Възможно е професионалистите да приключат и преди да сте се справили с есенния гардероб. Те имат специализиран превоз и ще натоварят и извозят до сметището целия генериран боклук при почистването и ненужните стари вещи.